Zimné zateplené odevy

Zateplené nohavice

38

Naša ponuka zateplených nohavíc zahŕňa vynikajúce riešenie pre tých, ktorí hľadajú funkčnosť, teplo a štýl v jednom. Zateplené nohavice sú ideálne pre chladné zimné dni, či už pracujete v exteriéri, staráte sa o svoju záhradu, alebo sa chystáte na outdoorovú turistiku v zime.

V našej ponuke nájdete zateplené softshellové nohavice, ktoré kombinujú moderný dizajn s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami. Softshellový materiál je nielen odolný voči vetru a vlhkosti, ale zároveň poskytuje dostatočnú flexibilitu a priedušnosť, aby ste sa cítili pohodlne v akýchkoľvek podmienkach.

Zateplené nohavice sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhotrvajúce pohodlie a odolnosť. Sú vybavené praktickými vreckami a pohodlným strihom, ktorý sa prispôsobí každej postave. Nohavice sú dostupné v rôznych veľkostiach a farbách, takže si každý môže vybrať podľa svojho štýlu a potrieb.

Vyberte si z našej ponuky zateplených nohavíc a užite si teplo a pohodlie, či už pri outdoorových aktivitách, pri práci alebo v každodennom živote.

Preskúmajte našu širokú ponuku a vyberte si nohavice, ktoré najlepšie vyhovujú vašim potrebám ochrany a pohodlia. Dôverujte obľúbeným značkám Ardon, Delta Plus, Payper, Portwest, Canis, Cerva, Fristads či mnoho ďalších.

Filter
Sklad a akcie
Cena
Výrobca
Normy
Veľkosť
Farba
Pohlavie
Sezóna
Zloženie materiálu
Zloženie materiálu
Gramáž materiálu
Gramáž materiálu
Materiál zateplenia
Vlastnosť
Vlastnosť
Najvyhľadávanejšie medzi majstrami
1
Skladom
37,54 €
31,28 € bez DPH
38 produktov
Zoradenie